w ...One bright morning when my work is over I will fly away home...

...One bright morning when my work is over I will fly away home...

18.06.2006., nedjelja

Usput...

U petak je bila fešta...neću sad puno o tome,samo bi htela reći da je bilo genijalnoparty...od valjanja u žitu,pjevanja uz gitare,Golenjina glupiranja,valjanja po travi...meni je ovo iskreno jedan od najbolje proslavljenih rođendana(ne zato kaj se slavil moj nego...). Bilo nas je tridesetak,došli su sve meni drage osobe i hvala im za tokiss...jedino mi je falila Dunja ,jer nisam imala s kim pjevat na ''pozornici'',ali nadoknadila sam to s Ljubićkom,..otpjevala mi je par pjesama i tak smo se nas dvije nabrijale na pjevanje...obožavam pjevat s njom,jer cura fakat ima genijalan glas i fakat se naježim dok je slušam.yes...imali smo dekice pa su se tu okupljale grupe pa smo pjevali,zezali se...super mi je kaj imamo odlične gitariste...doma sam došla negdje oko 4,više se ne sjećam (nakašalj),ali znam da je iza mene ostalo još gotovo cijela ekipa. Znam da je nepristojno dok slavljenik ne ostane poslije svih,ali jebiga ljudi ,nadam se da se ne ljutite. A tek sad sam se sjetila koliki smo mi nered ostavili,po cijelim goricama flaše,kanistri,wc papir,ostaci hrane,...jebote...jučer sam trebala na gitarijadu,ali sam bila nikakva,pa sam otišla do Križevaca...a slike od fešte bum stavila kad ih dobijem.
A sad se idem mentalno spremat za utakmicu...hrvatska

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Hm...jebe me uploading slika...sorry ljudi
- 12:22 - Komentari (8) - Isprintaj - #

10.06.2006., subota

Fucking bolest...

Free Image Hosting at www.ImageShack.usSubota,pola devet,moji vani,a ja u krevetu...ma,baš lijepo! Imam bubnjare u glavi još od jučer,a danas mi je ono...razvaljotka...upala sinusa i te spike...e,pa jebemu mater!!! A imala sam danas velike polanove...fakat mi se išlo do Kugle...nema veze,u petak je fešta u goricama,tako da mudemo Ivančićka i ja sve nadoknadile...hm,skužile smo da nas ovaj tjedan gledaju u razredu ko dva luđaka...pa,ne zamjeramo im,jer smo se i mi zamislile koliko je ''normalno'' glumit sijamske blizance u centru grada... :)))

E,prije jedno sat vremena me totalno zbedirala vijest na Dnevniku:
Dvogodišnji dječak umro je od posljedica brutalnog zapostavljanja i izgladnjivanja od strane svojih bake i djeda. Djete je dodjeljeno njima zbog nasilne majke,a sada je pronađen mrtav sa krastam i modricama na tijelu...A navodno je nadzor nad tom obitelji imala Katolička udruga...

I onda se pitam koji kurac se katolici bune protiv jebenog Da Vincijevog koda,zakaj se niko ne buni protiv ovakvih čudovišta???

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


- 20:40 - Komentari (1) - Isprintaj - #

03.06.2006., subota

:)

Evo vam malo gluposti:



Image Hosted by ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 18:04 - Komentari (2) - Isprintaj - #

02.06.2006., petak

Nešto kao...morbidni novi post...

:::Nakon što bi se napila,natprosječno inteligentna Njemica rađala je sama. Potom bi ostavila svoju novorođenčad da umru i tada bi ih pokopala u tegle s cvijećem. Njih osam.
40-godišnja Nijemica osuđena je u četvrtak na 15 godina zatvora zbog ubojstva svoje osmero novorođenčadi u Frankurtu na Odri.
Njemački savezni sud je tražio u utorak doživotni zatvor za Sabine Hilschenz zbog osam ubojstava novorođenčadi.
Optužena, koja ima kvocijent inteligencije iznad posjeka, šutjela je tijekom svih jedanaest rasprava na suđenju.
Nezaposlena zubna tehničarka je skrivala svoje trudnoće i ostavljala djecu da umru od gladi. Pokapala ih je u tegle s cvijećem na balkonu i zatim ih je prebacila kod roditelja u Brieskow-Finkenheerd, blizu Frankfurta na Odri, gdje su kosti pronađene.
Dokazano je da se radi o njenoj djeci začetoj s bivšim mužem koji tvrdi da nije znao za trudnoće svoje supruge.
Optužena, koju je određen broj svjedoka doživljavao kao brižnu majku svoje troje djece, objasnila je da se bojala reakcije muža s kojim je već imala troje djece i koji nije želio više djece.
Na tog bivšeg agenta Stasija pravosuđe je računalo u osvjetljavanju stravične afere bez presedana u Njemačkoj, ali i on je tijekom procesa odbio odgovarati na pitanja. lud


:::Bijesni pacijent ubio je liječnika jer ga nije uspio izliječiti od impotencije. Seksolog je u biti bio nadriliječnik koji je pacijentima prepisivao lažne lijekove. Završio je izrešetan s 13 metaka.bang



Toliko o morbidi...meni je danas jebeni dan...u subotu idem van,ali prvo moram preživit 3 sata kemije i dva teste matke,a onda u nedjelju-URBAN U KUGLI!!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us


- 09:25 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>